Рецепт бограча по-венгерски
від Denzhyttya
26 Вересня, 2021
Бограч – це ситна страва з найбільш вдалим поєднанням білків, жирів і вуглеводів – м’ясо, тушковане з картоплею і овочами. сьогодні ми поділимося угорським рецептом, який можна використовувати як приворотне зілля для чоловічих сердець. Користуйтеся, що не дякуйте! 🙂
бограч
Інгредієнти:
- 6 картоплин
- 2 помідори
- 20-30 г селери
- 1 морква
- 2 цибулини
- 1 болгарський перець
- 1 кг свинини
- 1,5 столової ложки жиру
- 1-2 лаврових листки
- кріп
- петрушка
- 0,5 ч. л. меленого чорного перцю
- 3 зубчики часнику
- 1 ч. л. солодкої паприки
- 1/3 ч. л. перцю чилі
- 1 л кип’яченої води
Приготування:
- Для початку нарізаємо дрібно цибулю і моркву півкільцями. А корінь селери – соломкою. Болгарський перець чистимо і теж подрібнюємо. Картоплю чистимо, миємо й нарізаємо великими шматками. З помідорів знімаємо шкірку і подрібнюємо. А після цього також нарізаємо на невеликі частини м’ясо.
- Потім беремо глибоку сковороду і розтоплюємо в ній жир. Смажимо цибулю до золотистого кольору і додаємо паприку, добре перемішуємо. Потім додаємо до зажарки м’ясо, моркву, болгарський перець, селеру і помідори. Наливаємо стільки кип’яченої води, щоб вона покрила всі інгредієнти. Накриваємо кришкою і тушкуємо 40 хвилин на середньому вогні.
- Через 40 хвилин додаємо томатну пасту, спеції і картоплю з часником. Солимо і перчимо. Знову накриваємо кришкою і засікаємо 15 хвилин.
Подавати на стіл бограч потрібно гарячим зі свіжою зеленню. Всім смачного!
Через:
vazhnoznat.com
Джерело:
Переклад Denzhyttya