Рецепт чудового торта з незвичайним і смачним кремом
У моїй родині цей торт обожнюють! Адже він ніжний, смачний і крем прекрасно поєднується з бісквітом!
Інгредієнти для бісквіта:
- Шість яєць
- 150 г цукру
- 150 г борошна
Інгредієнти для крему:
- 170 г згущеного молока
- 110 г цукру
- 280 г масла вершкового
- 80 г халви
- Одна чайна ложка ванільного цукру
- Один жовток
Приготування:
Тісто. Розбийте яйця в глибокий посуд, всипте цукор і збийте. Потім додаємо борошно і швиденько перемішуємо.
Деко вистеліть пергаментним папером і вилийте на середину тісто. Розрівняйте його по всій поверхні.
Помістіть в духовку на 15 хвилин. Випікайте до золотистого кольору.
Корж. Дайте готовому бісквіту охолонути, а після акуратно відокремте від пергаменту і обріжте краї, щоб вийшов гарний корж прямокутної форми. Розріжте його на три частини.
Обрізки перетворіть в крихту так, як вам це зручно.
Крем. Вершкове масло м’якого стану з’єднайте з усіма іншими продуктами, які перераховані вище, і збийте.
Торт. Всі коржі покрийте кремом, покладіть один на один і промажте також боки. Посипте верхі боки крихтою.
Відправте торт на добу в холодильник, щоб він добре просочився.