Рецепт ледачого торта Наполеон з трьох інгредієнтів — готується дуже швидко

  • Побавте свою родину цим тортом.

Готується дуже швидко, і просто. Рецепт виручає коли гості на порозі. Рекомендуємо приготувати цей тортик.

Інгредієнти:

  • листкове тісто (без дріжджове) — 500 грамів
  • згущене молоко — 280 грамів
  • вершки жирністю 35% або домашня жирна сметана — 320 грамів

Приготування:

  1. Листкове тісто розморозити, і не розгортаючи викласти на деко і випікати 20-25 хв. до золотистого кольору в розігрітій духовій печі при температурі 200 градусів. Потім коржам дати охолонути.
  2. В чаші протягом 3-4 хв. збити охолоджені сметану і згущене молоко.
  3. Готові і охолоджені коржі розділити на 3-4 пласти. Зняти запечені краї , і розім’яти їх до стану крихти для прикраси торта.
  4. Взяти плоску тарілку для тортика. Викласти трохи крему на блюдо, зверху розмістити один корж, змастити кремом і такі маніпуляції виконати з усіма коржами.
  5. Обсипати крихтами тортик, і дати йому постояти мінімум 30 хвилин для просочення.

Подробиці приготування дивіться в покроковому відео.

смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: