Рецепт приготування м’яса в пергаменті
28 Січня, 2024
Вітання! Ділюсь рецептом приготування м’яса в пергаменті. М’ясо виходить золотисте ніби його посмажили на сковороді, але при цьому готується воно без олії, виходить соковите, а саме краще не потрібно стояти біля плити. Все, як Ви любите. Я готувала курячі грудки на сковороді в пергаменті, а тепер вирішила приготувати м’ясо в духовці. Результат дуже сподобався буду готувати так постійно і рекомендую Вам приготувати.
Інгредієнти:
- М’ясо філе – 1 кг
- Сіль – 1 ч. л.
- Чорний перець – за смаком
- Часник – 4 – 6 зуб
- Соняшникова олія – 2 – 3 ст.л.
Приготування:
- М’ясо, свиняча шия 1 кг, поріжемо на порційні шматочки. Шматочки у мене за розміром приблизно 3 на 4 см.
- Відріжемо папір для випічки так, щоб можна було покласти в два шари на Ваш лист, кладемо один шар паперу для випічки на лист, змащуємо олією і кладемо м’ясо.
- М’ясо солимо на 1 кг м’яса, я додаю половину ч.л. солі. Чорний перець у мене суміш перців, пропустимо часник через прес для часнику, половину часнику кладемо на один бік, тепер м’ясо перевертаємо і солимо другий бік, перчимо і розподіляємо часник, що залишився.
- Папір для випічки змащуємо олією та кладемо на м’ясо. Тепер щільно підгортаємо краї.
- Ставимо в духовку і готуємо при 200 градусах 35 – 40 хвилин, орієнтуйтеся на духовку.
Готове м’ясо подаємо з будь-яким гарніром.
Джерело:
zhyttia.com.ua
Позначки