Рецепт салату з баклажанів і грибів на зиму. Виходить ситним і смачним!
від Denzhyttya
23 Вересня, 2021
Салат з баклажанів і грибів виходить дуже цікавим, ситним, смачним і поживним. Така заготовка дуже сподобається всій родині .
Інгредієнти:
- Баклажани – півтора кілограма
- Болгарський солодкий перець – пів кілограма
- Ріпчаста цибуля – пів кілограма
- Свіжі печериці – один кг
- сіль – одна стол. ложка
- Цукор пісок – 150 г
- Харчовий оцет – 100 мл
- Олія соняшникова.
Приготування:
- Проваріть в воді баклажани протягом 10 хвилин або запечіть в духовці, потім зніміть шкірку і наріжте шматочками.
- Ріпчасту цибулю очистіть, поріжте дрібно і обсмажте в олії.
- Болгарський перець очистити, нарізати шматочками і обсмажте в олії на максимальному вогні в іншій сковороді.
- Шампіньйони промийте і поріжте на скибочки і обсмажте швидко на великому вогні.
- Складіть всі підготовлені продукти в ємність, посоліть, додайте цукор і оцет. Добре все перемішайте.
- Проваріть салат після закипання протягом 20 хвилин.
- Киплячим розкладіть по стерильним скляним банкам і закатати герметично.
Смачного!
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua