Фарширована картопля: відмінний рецепт для смачної і ситної вечері

Приготувати таку фаршировану картоплю не складе труднощів, але  в результаті у вас вийде смачна і ситна страва для сімейної вечері.

Інгредієнти:

  • Картопля – 15 штук
  • Цибуля ріпчаста – одна головка
  • М’ясо будь-яке – 250 г
  • Сметана – 50 г
  • Томатна паста – на ваш смак
  • Сіль і перець на ваш смак
  • Масло вершкове – 50 г

Приготування:

  1. Почистіть картоплю від шкірки, помийте і виріжте середину. Складіть в каструлю, налийте води і поставте  на вогонь. Варіть 8-10 хвилин до напівготовності.
  2. М’ясо помийте, зніміть лушпиння з цибулі і поріжте їх на довільні шматки. Перекрутіть інгредієнти, використовуючи м’ясорубку.
  3. Готовий фарш посоліть, поперчіть і перемішайте.
  4. Напівготову картоплю наповніть фаршем і покладіть в глибоке деко або форму. Викладіть так, щоб картопля лежала щільно одна біля одної.
  5. Вершкове масло розтопіть, як вам зручно, і з’єднайте зі сметаною. Розведіть водою і посоліть. Розмішайте і залийте картоплю. Ще можете додати томатної пасти в заливку.
  6. Увімкніть духовку на 180 ° і після того, як нагріється, помістіть картоплю на півгодини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: