Рецепт соковитої курячої грудки. Я і не знала, що так можна готувати

Не всі господині люблять готувати курячу грудку – це м’ясо може виходити сухим і жорстким. Але якщо ви будете використовувати цей рецепт, у вас вийде соковите і ніжне м’ясо.

Інгредієнти:

  • філе куряче, 2 шт
  • сіль, перець, спеції, паприка
  • помідор, 1 шт
  • сир, 70 г
  • вершкове масло, 30 г
  • половина пекінської капусти
  • зелень
  • хліб, 2 скибочки
  • соєвий соус, 2 ст.л
  • сметана і майонез по 2 ст.л
  • часник, 2 зубчики

Приготування:

  1. М’ясо промиваємо, просушуємо паперовими рушниками і робимо глибокі надрізи по всій поверхні.
  2. Солимо, змащуємо усіма спеціями і залишаємо маринуватися.
  3. Помідор ріжемо кружальцями, частину сиру – скибочками. Вершкове масло ріжемо пластинами.
  4. Філе викладаємо у форму, зверху кладемо кружальця помідорів, скибочки сиру і масла, накриваємо другою частиною філе. По верху також робимо надрізи.Рецепт соковитої курячої грудки. Я і не знала, що так можна готувати
  5. У соняшниковій олії змішуємо сіль з ароматними травами і спеціями за смаком і змащуємо цим соусом м’ясо зверху.
  6. Випікаємо при 200 градусах близько 25 хвилин.
  7. Решту сиру натираємо на тертці і посипаємо м’ясо, відправляємо допікати ще на 5 хвилин.Рецепт соковитої курячої грудки. Я і не знала, що так можна готувати
  8. У хліба відрізаємо скоринки і ріжемо м’якушку кубиками. Обсмажуємо на олії до рум’яності.
  9. Пекінську капусту ріжемо, змішуємо з часточками помідорів і зеленню.
  10. У салат додаємо охолоджені сухарики.Рецепт соковитої курячої грудки. Я і не знала, що так можна готувати
  11. Сметану змішуємо з майонезом і подрібненим часником, заправляємо салат і вливаємо соєвий соус.
  12. Подаємо скибочки м’яса з салатом до столу. Вечеря виходить дуже ситною, смачною і незвичайною.Рецепт соковитої курячої грудки. Я і не знала, що так можна готувати

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: