Рецепт соковитої курячої грудки. Я і не знала, що так можна готувати
від Denzhyttya
11 Вересня, 2021
Не всі господині люблять готувати курячу грудку – це м’ясо може виходити сухим і жорстким. Але якщо ви будете використовувати цей рецепт, у вас вийде соковите і ніжне м’ясо.
Інгредієнти:
- філе куряче, 2 шт
- сіль, перець, спеції, паприка
- помідор, 1 шт
- сир, 70 г
- вершкове масло, 30 г
- половина пекінської капусти
- зелень
- хліб, 2 скибочки
- соєвий соус, 2 ст.л
- сметана і майонез по 2 ст.л
- часник, 2 зубчики
Приготування:
- М’ясо промиваємо, просушуємо паперовими рушниками і робимо глибокі надрізи по всій поверхні.
- Солимо, змащуємо усіма спеціями і залишаємо маринуватися.
- Помідор ріжемо кружальцями, частину сиру – скибочками. Вершкове масло ріжемо пластинами.
- Філе викладаємо у форму, зверху кладемо кружальця помідорів, скибочки сиру і масла, накриваємо другою частиною філе. По верху також робимо надрізи.
- У соняшниковій олії змішуємо сіль з ароматними травами і спеціями за смаком і змащуємо цим соусом м’ясо зверху.
- Випікаємо при 200 градусах близько 25 хвилин.
- Решту сиру натираємо на тертці і посипаємо м’ясо, відправляємо допікати ще на 5 хвилин.
- У хліба відрізаємо скоринки і ріжемо м’якушку кубиками. Обсмажуємо на олії до рум’яності.
- Пекінську капусту ріжемо, змішуємо з часточками помідорів і зеленню.
- У салат додаємо охолоджені сухарики.
- Сметану змішуємо з майонезом і подрібненим часником, заправляємо салат і вливаємо соєвий соус.
- Подаємо скибочки м’яса з салатом до столу. Вечеря виходить дуже ситною, смачною і незвичайною.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки