Чи потрібно в котлетний фарш додавати сиру картоплю: поради досвідчених господинь

Щоб котлети не вийшло жорсткими і грубими, їх не варто готувати тільки з одного м’яса. Слід давати до складу продукти, які будуть давати додаткову вологість і соковитість.

Для приготування ідеальних котлет вам буде потрібна картопля, терта на дрібній тертці. Маса дає не тільки додаткову соковитість, а й крохмаль, який прекрасно зміцнює волокна м’яса між собою. На відміну від яєць, крохмаль не приводить до жорсткості м’яса, тому краще додавати його.

Яйця взагалі не потрібні в фарші – добре перемішаний і відбитий фарш, сам прекрасно формується і тримає форму при обсмажуванні і тушкуванні.

У фарш рекомендується крім картоплі додавати терті кабачки, моркву, дрібно шинкованную і відварену капусту.

Чи потрібно в котлетний фарш додавати сиру картоплю: поради досвідчених господинь

Не можна забувати і про цибулю: терта цибуля дає смак і аромат, а дрібно порізана – соковитість і ніжність м’ясу. Можна частину цибулі додавати в сирому вигляді, а частину – в обсмаженому.

Що стосується спецій, то для класичного смаку котлет, досить додавати сіль, перець і коріандр, часник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: