Рецепт торта з «Селянки»

Торт дуже цікавий ! Він переверне Ваше уявлення про приготування випічки.

Інгредієнти:

  • квасоля біла, 2 склянки
  • яйця, 10 шт
  • цукор, 2 склянки
  • сухарі панірувальні, 1 стакан
  • шоколад і волоські горіхи для декору
  • ром або інший алкоголь для просочення

Приготування:

  1. Відварюємо квасолю до напівготовності. Не забудьте замочити її перед варінням на 1 годину.
  2. Зливаємо воду, квасолю трохи охолоджуємо і подрібнюємо за допомогою блендера.
  3. Відокремлюємо білки від жовтків, білки відправляємо в холодильник.
  4. Жовтки добре розтираємо віночком з цукром до однорідності і додаємо квасолю, перемішуємо до однорідності.
  5. Білки збиваємо до густої і стійкою маси. Порційно вводимо панірувальні сухарі, не перестаючи збивати. З’єднуємо білки з квасолею до однорідності.
  6. Форму для запікання змащуємо маслом і виливаємо тісто.
  7. Духовку розігріваємо до 200 градусів і випікаємо 40 хвилин.
  8. Корж розрізаємо на 3 коржа і використовуючи будь-який крем, який вам подобається, змащуємо їх і формуємо торт. Прикрашаємо його на свій смак шоколадом і горіхами.

Приємного чаювання!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: