Розповім, як я готую швидкі пиріжки з картоплею: не потрібно замішувати і чекати, коли підійде тісто

Ці пиріжки навіть не потрібно ліпити, а тим більше довго чекати, доки підійде тісто.

Основний час займає приготування начинки.

Ці пиріжки відрізняються від традиційних тоненьким тістом і великою кількістю картоплі всередині.  Спробуйте – впевнена, вам сподобається!

Інгредієнти:

Начинка:

  • Картопля – 1 кг (вага вже очищених бульб)
  • Вершкове масло – 50 г
  • Цибуля – 1-2 шт.
  • Сіль перець.

Тісто:

  • Борошно пшеничне – 120-130 г
  • Кефір – 150 мл
  • Яйця курячі (категорія С-1) – 2 шт.
  • Розпушувач – половина пакетика (5 г)
  • Сіль – дрібка
  • Рафінована соняшникова олія – для смаження

Приготування:

  1. Насамперед потрібно приділити увагу картоплі, тому що потрібен час для її варіння та охолодження, а тісто готується швидко і не потребує дозрівання. Отже, вибираємо крохмалисту картоплю, яка гарно розварюється Чистимо її від шкірки, миємо, видаляємо пошкодження, ріжемо, складаємо в каструлю. Заливаємо холодною водою та ставимо на середній вогонь. Після закипання солимо і знижуємо інтенсивність нагрівання, щоб картопля постійно, але несильно кипіла. Варимо до готовності протягом 20-30 хвилин. Потім зливаємо воду.
  2. А поки картопля вариться, дрібно ріжемо цибулю. Розтоплюємо на сковороді шматок вершкового масла, і викладаємо в нього цибую. Готуємо, помішуючи, допоки вона не стане золотистою та м’якою.Розповім, як я готую швидкі пиріжки з картоплею: не потрібно замішувати і чекати, коли підійде тісто
  3. Зварену картоплю розминаємо та висипаємо цибулю разом із маслом.Розповім, як я готую швидкі пиріжки з картоплею: не потрібно замішувати і чекати, коли підійде тісто
  4. Ще раз добре розминаємо, перемішуючи. Пробуємо, якщо подобається – відставляємо так, якщо смак не влаштовує, додаємо ще солі та спецій. Як і для будь-яких пиріжків, начинка повинна бути солонуватою, але не пересоленою.
  5. Формуємо з картопляної маси невеликі биточки і складаємо їх на обробну дошку. Можна поки що накрити плівкою, щоб заготовки не обвітрювалися.Розповім, як я готую швидкі пиріжки з картоплею: не потрібно замішувати і чекати, коли підійде тісто
  6. Тепер приготуємо тісто. Для цього в глибоку миску вбиваємо яйця, додаємо сіль. Вливаємо кефір (замість нього можна взяти молоко).
  7. Все перемішуємо і частинами вводимо просіяне разом з розпушувачем борошно.
  8. Замішуємо віночком однорідне, рідке тісто. Воно має бути густішим, ніж на млинці.Розповім, як я готую швидкі пиріжки з картоплею: не потрібно замішувати і чекати, коли підійде тісто
  9. Наливаємо в сковороду олію та ставимо на вогонь. Коли розігріється, опускаємо картопляний биточок у тісто, обмочуємо його з усіх боків, виймаємо виделкою та перекладаємо на сковорідку.Розповім, як я готую швидкі пиріжки з картоплею: не потрібно замішувати і чекати, коли підійде тісто
  10. Заповнюємо пиріжками все вільне місце на сковороді та смажимо без кришки на середньому вогні до появи золотистої скоринки. Начинка вже готова, тому про те, чи вона пропечеться, переживати не варто.Розповім, як я готую швидкі пиріжки з картоплею: не потрібно замішувати і чекати, коли підійде тісто
  11. Перевертаємо пиріжки на другий бік і доводимо до готовності.Розповім, як я готую швидкі пиріжки з картоплею: не потрібно замішувати і чекати, коли підійде тісто
  12. Готову випічку спочатку викладаємо на паперовий рушник, а коли вбереться жир після смаження – складаємо на тарілку і подаємо замість хліба. Тісто виходить тоненьким і хрумким – справжня смакота.Розповім, як я готую швидкі пиріжки з картоплею: не потрібно замішувати і чекати, коли підійде тісто

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам:

Enable referrer and click cookie to search for pro webber