Рибні котлети по-київськи. Хрустка скоринка, а всередині вершкове масло
від Denzhyttya
10 Вересня, 2021
Мало хто любить рибні котлети, але завдяки цьому рецепту, можна зробити таку страву, яку ви завжди будете готувати, навіть на святковий стіл.
Інгредієнти:
- судак, 3 тушки
- батон, 1 шт
- кріп
- масло вершкове, 150 г
- сіль, перець, приправа для риби
- цибуля, 2 шт
- часник, 3 зубчики
- молоко, 50 мл
- яйця, 2 шт
Приготування:
- Дрібно січемо кріп і змішуємо з розм’якшеним вершковим маслом до однорідності. Обов’язково солимо.
- Викладаємо масу на фольгу або в ємність і відправляємо на 1 годину в морозильну камеру.
- Тушки обробляємо і використовуємо філе – перетворюємо в фарш разом з цибулею і часником.
- Батон ріжемо шматками і розм’якшуємо в молоці, віджимаємо і подрібнюємо м’ясорубкою або блендером.
- Змішуємо фарш з м’якоттю батона, сіллю, білим перцем, спеціями, яйцями.
- Фарш повинен дуже добре тримати форму.
- Масло виймаємо з морозилки і ріжемо брусочками, укладаємо всередину котлет. Формуємо котлети і паніруємо у збитому яйці і сухарях, які ви можете зробити і самі.
- Обсмажуємо на соняшниковій олії з двох сторін.
- Котлети виходять з таким яскравим вершковим ароматом і смаком, що разом з рибним, це створює прекрасне поєднання. Закуска соковита, м’яка, відмінно поєднується з різними гарнірами і салатами.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки