Салат Мексика: смачний і не треба готувати, тільки нарізати

Салат Мексика ідеально підійде для повсякденного меню. І навіть для частування несподіваних гостей, тому що часу на його приготування знадобиться дуже мало, можна впоратися за кілька хвилин. Нарізати овочі, заправити і все, можна подавати на стіл.

Інгредієнти:

  • Ковбаса копчена 150 гр
  • Сир 150 гр
  • Помідори 2 шт
  • Огірки 1 шт
  • Зелений цибуля 1 шт
  • Кукурудза 1 банка
  • Майонез або сметана: на вибір, кількість залежить від того, як ви любите, побільше або менше майонезу в салаті.
  • Cіль дрібка

Приготування:

  1. Підготувати усі інгредієнти. Нарізаємо тонкими скибочками (можна і кубиками) сир, ковбасу, помідори та огірок.
  2. Відкрити банку кукурудзи, злити з неї всю воду. У тарілку висипаємо, що нарізали і кукурудзу.
  3. Чистимо цибулю і нарізаємо її дрібними кубиками. Додаємо до салату. Солимо, перчимо, заправляємо салат сметаною чи майонезом.

І все. Салат готовий, можна подавати на стіл. Приємного апетиту!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: