Салат с крабовыми палочками и картофелем

Варіацій на тему крабових салатів є маса. Зазвичай основу закуски складає комбінація із консервованої кукурудзи та вареного рису. На сьогоднішній салат з крабовими паличками та картоплею підкорить вас ніжним смаком та легкістю приготування.

Щільний рис замінили розсипчастою картоплею, звареною в шкірці. Крім того, овочі ми натерли на тертці з дрібними отворами. Тому салат вийшов надзвичайно повітряним!

салат з крабовими паличками

Інгредієнти:

  • Яйце 4 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Картопля 4 шт.
  • Крабові палички 200 г
  • Майонез 4 ст. л.

Приготування:

  1. Овочі та яйця відваріть, остудіть та очистіть. Картоплі та моркву натріть на тертці з дрібними отворами. Білки та жовтки натріть окремо. Крабові палички дрібно наріжте.
  2. Викладіть салат шарами: половина картоплі, крабові палички, яєчні білки, картопля, що залишилася, морква, яєчні жовтки. кожен шар, крім останнього, змащуйте невеликою кількістю майонезу.

Як бачите, із звичайнісіньких і недорогих продуктів, виходить цілком святкове блюдо. Приготуйте такий салат для сім’ї та гостей. Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: