Салат “Спокуса” з незвичайним смаком. Простий, але оригінальний та пікантний
від Denzhyttya
24 Грудня, 2021
Простий, але оригінальний і пікантний салат з корейською морквою та грибами, твердим сиром.
Інгредієнти:
- морква корейська, 500 г
- печериці, 300 г
- сир, 100 г
- яйця, 2 шт
- сіль, майонез
Приготування:
- Формувати салат будемо в кільці, щоб він вийшов красиво та акуратно. Над кожним шаром робимо сіточку майонезу.
- Печериці ріжемо шматочками і починаємо обсмажувати на сухій сковороді. Коли випарується вся рідина, вливаємо трохи олії та обсмажуємо гриби до золотистості. В кінці присолюємо і перчимо, остудити.
- Перший шар – корейська морква.
- Другий шар – гриби.
- Третій шар – нарізані яйця.
- Четвертий шар – тертий на середній тертці сир.
Прикрашаємо зверху нарізаємо зеленню і відправляємо салат охолоджуватися в холодильник на кілька годин.
Консистенція салату виходить дуже ніжною, смак пікантний та оригінальний, він чудово поєднується з різними стравами на святковому столі.
Джерело:
mandarynka.com.ua