Святковий багатошаровий салат із куркою та грибами

Кожна господиня хоче здивувати та порадувати своїх гостей красивими та смачними стравами. Пропоную вам приготувати салат з курячою грудкою, печерицями та кукурудзою – просто, смачно та красиво!

Інгредієнти:

  • Філе курячої грудки – 200-250 г
  • Печериці консервовані – 200 г
  • Кукурудза – 170 г
  • Яйця – 4 Шт.
  • Майонез – за смаком

Приготування:

  1. Куряче філе попередньо відварити, остудити та нарізати  шматочками. Для приготування можна використовувати і копчену курячу грудку.Святковий багатошаровий салат із куркою та грибами
  2. Нарізане філе викласти в тарілку чи салатницю першим шаром. Зробити сіточку із майонезу.
  3. Другий шар – шар консервованих печериць. Зробити сіточку із майонезу.
  4. Шар кукурудзи + майонез.Святковий багатошаровий салат із куркою та грибами
  5. Яйця попередньо зварити круто. Відокремити білки від жовтків.
  6. Білки натерти на великій терці і викласти наступним шаром. Сітка з майонезу.
  7. Завершальним шаром викласти натерті на дрібній терці жовтки.Святковий багатошаровий салат із куркою та грибами

Салат готовий! Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: