Салат “Виручалочка”! Дуже ситний з простих продуктів

Салат не тільки дуже простий – готується зі звичайного набору продуктів, а й дуже смачний і ситний. Його ви цілком можете зробити навіть на святковий стіл і ваші гості його гідно оцінять.

Інгредієнти:

  • шинка, 300 г
  • сир, 200 г
  • огірки і яйця по 2 шт
  • корейська морква, 200 г
  • гірчиця, 2 ч.л
  • майонез, кунжут

Приготування:

  1. Беріть форму з діаметром 16 – 18 см, тоді салат буде вище.
  2. Сир тремо на тертці – беріть смачний, щоб салат точно вийшов.
  3. Шинку можна замінити відвареним курячим м’ясом і ріжемо соломкою.
  4. Свіжі огірки ріжемо соломкою.
  5. Яйця тремо на грубій терці.

Салат формуємо в кільці і робимо над шарами сіточку з соусу – змішайте майонез з діжонською гірчицею.

  • Перший шар – частина сиру.
  • Другий шар – частина шинки.
  • Третій шар – залишок сиру.
  • Четвертий шар – м’ясо.
  • П’ятий шар – огірки без майонезу.
  • Посипаємо тертим яйцем і добре змащуємо майонезом.
  • Викладаємо моркву, накриваємо плівкою і ставимо хоча б на 4 години в холодильник. Зробіть вранці, щоб увечері подати на стіл.
  • Перед подачею посипаємо кунжутом білим і чорним.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: