Салат, який перевершить страви на святковому столі. Смачно, ніжно та по-домашньому
від Denzhyttya
28 Грудня, 2021
Домашній салат з курячого філе, кукурудзи, сиру та яєць. Прикрасити ви можете грибочками та гілочками свіжої зелені.
Інгредієнти:
- куряче філе, 300 г
- морква варена, 3 шт
- яйця варені, 5 шт
- зелень свіжа
- сир, 150 г
- кукурудза консервована, 250 г
- цибуля червона або звичайна, 1 шт
- майонез
Для маринування цибулі візьміть:
- сіль, цукор по 1 ч. л
- оцет столовий, 2 ст.л
- вода, 75мл
Приготування:
- Для декору салату відмінно підходять помідори чері та мариновані грибочки.
- М’ясо відварюємо у підсоленій воді зі спеціями, охолоджуємо та ріжемо шматочками.
- Салат формуємо шарами і над кожним робимо сіточку майонезу.
- Цибулю ріжемо і маринуємо в маринаді з води, солі, цукру та оцту. Маринуємо близько 30 – 40 хвилин, потім віджимаємо і додаємо в салат.
- Щоб все виглядало акуратно, краще використовувати кільце, а після того, як зберете салат, його обережно знімаємо та прикрашаємо страву за смаком.
- Викладаємо шари: м’ясо – дрібно нарізана зелень петрушки – цибуля – терта морква трохи присолена – кукурудза – білки терті – сир тертий – жовтки терті.
- Відправляємо салат на кілька годин у холодильник, накривши плівкою.
- Прибираємо плівку та кільце, прикрашаємо маленькими маринованими грибочками та часточками чері.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua