Салат з баклажанів. Просто насолода.
Салат має оригінальний смак, який подобається всім, хто його спробує. А ще він просто готується.
Інгредієнти:
- баклажани середнього розміру – два баклажана
- петрушка – один стандартний пучок
- цибуля – пара середніх цибулин
- морква – три середні морквини
- майонез – чотири столові ложки
- помідори – три середніх помідора
- часник – один зубчик
Приготування салату:
Всі овочі ретельно вимити. Баклажани нарізати соломкою і обсмажити.
Викласти смажені баклажани в миску або на тарілку. Цибулю почистити, нарізати на півкільця.
Обсмажити цибулю до появи золотистого красивого відтінку. Викласти цибулю в окрему миску.
Морквину почистити, натерти на тертці для отримання корейської моркви.
Потім злегка обсмажити і викласти морквину в окрему миску.
Помідори нарізати невеликим кубиком.
Часник почистити, пропустити через часниковий прес і перемішати з майонезом.
Зелень подрібнити ножем.
Для формування салату овочі викладати шарами в наступному порядку.
1 шар. Половину баклажанів викласти в салатницю і змастити майонезом з часником.
2 шар. Половину нарізаної цибулі викласти зверху майонезу.
3 шар. Половину моркви викласти зверху цибулі.
4 шар. Викласти решту баклажанів. Змастити майонезом з часником.
5 шар. Цибулю,яка залишилася викласти зверху майонезу.
6 шар. Частину, що залишилася моркви викласти поверх цибулі . Змастити шар моркви майонезом з часником.
7 шар. Викласти всі помідори поверх майонезу з часником.
8 шар. Прикрасити салат зеленню .
Салат готовий. Нехай настоїться близько години в холодильнику, і можна подавати його до столу.
Смачного!