Салат з баклажанів. Просто насолода.

Салат має  оригінальний смак, який подобається всім, хто його спробує. А ще він просто готується.

Інгредієнти:

  • баклажани середнього розміру – два баклажана
  • петрушка – один стандартний пучок
  • цибуля  – пара середніх цибулин
  • морква – три середні морквини
  • майонез – чотири столові ложки
  • помідори – три середніх помідора
  • часник – один зубчик

Приготування салату:

Всі овочі ретельно вимити. Баклажани нарізати соломкою і обсмажити.

Викласти смажені баклажани в миску або на тарілку. Цибулю почистити, нарізати на півкільця.

Обсмажити цибулю до появи золотистого красивого відтінку. Викласти цибулю в окрему миску.

Морквину почистити, натерти на тертці для отримання корейської моркви.

Потім злегка обсмажити і викласти морквину в окрему миску.

Помідори нарізати невеликим кубиком.

Часник почистити, пропустити через часниковий прес і перемішати з майонезом.

Зелень подрібнити ножем.

Для формування салату  овочі викладати шарами в наступному порядку.

1 шар. Половину   баклажанів викласти в салатницю і змастити майонезом з часником.

2 шар. Половину  нарізаної цибулі викласти зверху  майонезу.

3 шар. Половину моркви викласти  зверху цибулі.

4 шар. Викласти  решту баклажанів. Змастити майонезом з часником.

5 шар. Цибулю,яка залишилася викласти  зверху  майонезу.

6 шар. Частину, що залишилася моркви викласти поверх цибулі . Змастити шар моркви майонезом з часником.

7 шар. Викласти всі помідори поверх майонезу з часником.

8 шар. Прикрасити салат  зеленню .

Салат готовий. Нехай настоїться близько години в холодильнику, і можна подавати його до столу.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: