Салат з буряка з квасолею і копченою куркою

Хочу представити рецепт приготування салату з буряка і квасолі з копченою куркою. Салат гарний, смачний, але при цьому дуже калорійний. Зате він сподобається всім, хто хоче ситно поїсти. Всі інгредієнти в ньому ретельно підібрані і складають єдине ціле. Такий салат можна подати як в будні, так і до святкового столу.

Інгредієнти

  • Буряк – 1 шт.
  • Копчена курка – 150 г
  • Квасоля консервована – 200 г
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Олія – 1,5 ст. л.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сіль – 2 щіпки

Як приготувати

Буряк вимити, залити гарячою водою і відварити до м’якості, після чого підставити під струмінь холодної проточної води на 5 хвилин. Буряк очистити і натерти на тертці для моркви по-корейськи або великій тертці.

Яйце відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, опустити в холодну воду на пару хвилин. Очистити яйця, остудити і нарізати невеликими кубиками. Цибулину очистити і дрібно нарізати.

Викласти цибулю на сковороду з розігрітою олією і підсмажити до м’якості. Квасолю викласти на друшляк, промити водою для видалення заливки і дати рідині стекти.

Філе копченої курки нарізати невеликими кубиками.

З’єднати всі підготовлені інгредієнти, посолити і заправити майонезом. Салат остаточно перемішати. При подачі салат можна посипати подрібненою зеленню кропу і прикрасити гілочкою петрушки.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: