Салат з червоною квасолею – покроковий рецепт
від Denzhyttya
30 Грудня, 2020
Салат завжди може виручити, коли потрібно швидко приготувати салат, наприклад, якщо на порозі несподівані гості. Інгредієнтний склад дуже простий, продукти завжди можна знайти в холодильнику. Вони не піддаються термічній обробці, просто нарізаються і змішуються між собою. Салат виходить дуже ситним, всі компоненти досить поживні, тому салат можна подавати на стіл, як самостійну страву без гарніру.
Інгредієнти:
- Червона консервована квасоля – 200 г
- Твердий сир – 100 г
- Мариновані огірки – 1 шт
- Житні сухарі – 40 г
- Часник – 1 зубчик
- Майонез – 50 г
- Сіль за смаком
- Чорний мелений перець – за смаком
Приготування:
- Підготуйте всі продукти для приготування салату.
- Мариновані огірки наріжте дрібними кубиками. Сік, що виділився з огірків при нарізці, злийте. Огірки помістіть в глибоку ємність.
- Консервовану квасоля з банки перекиньте в сито, промийте від клейкого маринаду, дайте стекти рідині. Квасолю додайте до маринованих огірків.
- Сир твердих сортів наріжте дрібними кубиками, закиньте в основний склад.
- В самому кінці додайте в салат житні сухарі. Дуже великі екземпляри поламайте на маленькі кубики.
- Салат заправте майонезом, додайте подрібнений часник, спеції за смаком.
- Масу ретельно перемішайте, щоб майонез просяк кожен елемент.
- Салат перекладіть в невелику піалочку, подайте на стіл.
Смачного!
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки