Банановий рулет- просто приголомшливо!

Поєднання медового бісквіта, бананів і кокосової стружки просто приголомшливе.

Відразу підкреслимо, що з даної кількості інгредієнтів виходить 12 шт тістечок.

Інгредієнти:

для бісквіта:

  • яйце – 4 шт,
  • цукор – 150-180 гр,
  • мед (рідкий) – 2 ст. ложки,
  • борошно – 200 гр.

для крему:

  • банка згущеного молока – 380 гр,
  • вершкове масло кімнатної температури – 100 гр.

для начинки:

  • банан – 1-2 шт (в залежності від розміру);

для прикрас:

  • кокосова стружка – 60 гр;

для глазурі:

  • какао-порошок – 1 ст л (з гіркою),
  • цукор – 1,5 ст ложки,
  • молоко – 50 гр.

Приготування:

  1. Бісквіт. Яйця і цукор збити міксером 7 хв, маса повинна збільшитися і стати білою. Потім додати рідкий мед і перемішати, а потім частинами просіяне борошно і силіконовою лопаткою перемішувати знизу вгору до однорідності, міксер не використовувати. Включити духовку розігріватидо 180 градусів. Деко застелити пекарським папером. Влити тісто, розрівняти і відправити в духовку випікатися 7 хв до невеликого зарум”янення. Готовий бісквіт, не знімаючи пекарський папір, згорнути в рулет і дати охолонути.
  2. Крем. Вершкове масло кімнатної температури збити міксером близько 3-5 хв. Додати згущене молоко і знову збити до однорідності. Поставити крем в холодильник на пару годин, щоб легше було наносити його на рулет.
  3. Начинка. Банан розділити навпіл, потім нарізати на соломку.
  4. Збірка. Акуратно зняти пекарській папір з бісквіта і розрізати його на 4 частини. Кожну частину знову згорнути в рулет (дивимося як показано на фото). По одному рулети розгорнути і змастити з внутрішньої сторони кремом. Потім кладемо начинку і знову звертаємо в рулет. Потім, всі 4 маленьких рулети змащуємо кремом вже з зовнішньої сторони і відразу ж посипаємо кокосовою стружкою, поки крем не просочився в бісквіт. Рулети майже готові, залишається тільки полити зверху глазур’ю.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: