Салат з корейською морквою і куркою

Салат з корейською морквою і куркою – ще один відмінний салат, який варто додати в список святкових рецептів.

Для нього потрібні прості продукти: варена курятина, варені яйця, свіжі огірки і пряна корейська морква.

Інгредієнти:

  • 500-600 г курячого філе;
  • 500 г корейської моркви;
  • 3 яйця;
  • 2 свіжі огірки (400 г);
  • 1/2 чашки тертого твердого сиру;
  • сіль за смаком;
  • 2-3 ст. ложки майонезу.

Приготування:

  1. Підготуйте всі інгредієнти: вимийте огірки, в мультиварці відваріть яйця круто і охолодіть їх в холодній воді, перш ніж додавати в салат.
  2. Зваріть куряче м’ясо. Для цього доведіть до кипіння каструлю з водою, посоліть за смаком, покладіть в воду куряче філе і варіть його близько 25 хвилин.
  3. Потім вимкніть вогонь, витягніть м’ясо в глибокий посуд і охолодіть курку до кімнатної температури, накривши її кришкою.
  4. Наріжте остигле куряче м’ясо на шматочки розміром 1,5-2 см і викладіть в салатник.
  5. Подрібніть яйця. Ви можете використовувати сіточку для яєць або просто посічіть їх ножем.
  6. Наріжте огірки на шматочки такого ж розміру, як курку. Якщо необхідно, тонко зніміть шкірку з огірків.
  7. Додайте в миску тертий сир і сіль за смаком (якщо необхідно).
  8. Нарешті, додайте мариновану по-корейськи моркву.
  9. Якщо морква нарізана занадто довгою соломкою, можна трохи нарізати її, перш ніж додавати в салат.
  10. Заправте салат з корейською морквою і куркою майонезом або сумішшю майонезу зі сметаною – на ваш смак.
  11. Старанно перемішайте всі інгредієнти. Відставте салат в сторону на 30 хвилин, щоб він просочився заправкою, а потім подавайте.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: