Салат з креветками, консервованою кукурудзою та огірками
Смачний, легкий і водночас вишуканий салат із креветками швидко готується і також швидко з’їдається.
Виглядає він дуже привабливо і може бути як повсякденною, так і святковою стравою. Всі інгредієнти гармонійно поєднуються між собою, створюючи неповторний, ніжний смак. Такий салат завжди має успіх у гостей, не набридає і розходиться зі столу першим. Рецепт варто зберегти кожній господині.
Інгредієнти:
- Яйця курячі 4шт.
- Кріп свіжий 4 гілочки
- Майонез 2ст.
- Кукурудза консервована 80г
- Огірки 250г
- Сіль за смаком
- Креветки 300г
Приготування:
Етап 1/8
Підготувати необхідний набір інгредієнтів: креветки (у мене – варено-морожені), яйця курячі, свіжі огірки, консервовану кукурудзу, свіжий кріп, сіль та майонез для заправки.
Варено-морожені креветки залити окропом, залишити на 2-3 хвилини, потім відкинути на друшляк, остудити, очистити панцирі, видалити нутрощі та хвости.
У кількох креветках не видаляти хвости, залишити їх із хвостиками для прикраси салату.
Етап 2/8
Яйця відварити круто, остудити, очистити та нарізати .
Викласти у миску.
Огірки нарізати вздовж навпіл, щоб були скибочками.
За бажання очистити від шкірки.
Додати до варених яєць.
Етап 4/8
З консервованої кукурудзи злити рідину.
Додати до решти інгредієнтів.
Кріп дрібно нарізати.
Додати до решти інгредієнтів.
Етап 6/8
Додати до решти інгредієнтів очищені креветки.
За бажання нарізати креветки дрібніше.
Я вважала за краще залишити їх цілими.
Етап 7/8
Заправити салат майонезом та акуратно перемішати.
Спробувати салат на смак та при необхідності посолити.
Етап 8/8
Викласти салат у салатник, прикрасити креветками та свіжою зеленню.
Відразу подавати.
Смачного!