Салат “Вибух смаків” з маринованими опеньками та шинкою

Незважаючи на велику кількість компонентів, кожен з них на своєму місці, тому салат сподобається усім, чудово урізноманітнить будь-яке меню і допоможе, якщо до вас несподівано прийшли гості. Вважаю, така страва займе гідне місце і на святковому столі.

Інгредієнти:

  • Масло рослинне для смаження
  • Сир твердий 80 г
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Майонез 2 ст.
  • Шинка 100 г
  • Квасоля консервована 120 г
  • Опеньки мариновані 120 г
  • Сіль за смаком
  • Зелень свіжа за смаком

Приготування

Етап 1 / 9

Підготувати необхідний набір інгредієнтів: шинку, консервовану квасолю, твердий сир, свіжу цибулю та моркву, мариновані опеньки (можна лисички або печериці), сіль, майонез, олія для обсмажування та свіжа зелень.Салат "Париж" з маринованими опеньками та шинкою. Етап 1Етап 2 / 9

Цибулю дрібно нарізати.
Моркву дрібно нарізати чи натерти на терці.
Сковороду змастити олією, викласти цибулю і обсмажити до прозорості.
Додати до цибулі моркву та обсмажити до м’якості. Сильно засмажувати не потрібно. Наприкінці трохи посолити.
Викласти обсмажування на сито, остудити і дати стекти зайвій олії.
Потім викласти у миску.Салат "Париж" з маринованими опеньками та шинкою. Етап: 2

Етап 3 / 9

З консервованої квасолі злити рідину.
Додати до цибулі та моркви.

Салат "Париж" з маринованими опеньками та шинкою. Етап: 3

Етап 4 / 9

Шинку нарізати соломкою.
Додати до решти інгредієнтів.

Салат "Париж" з маринованими опеньками та шинкою. Етап: 4

Етап 5 / 9

З маринованих опеньків злити маринад. Якщо в баночці з грибами є якісь спеції, можна викласти гриби на сито і промити холодною водою.

Додати до решти інгредієнтів.

Салат "Париж" з маринованими опеньками та шинкою. Етап: 5

Етап 6 / 9

Твердий сир натерти на тертці.
Додати до решти інгредієнтів.

Салат "Париж" з маринованими опеньками та шинкою. Етап: 6

Етап 7 / 9

Свіжу зелень (у мене кріп) дрібно порубати.
Додати до решти інгредієнтів.
Заправити салат майонезом.

Салат "Париж" з маринованими опеньками та шинкою. Етап: 7

Етап 8 / 9

Акуратно перемішати салат.
За бажання посолити.
На мій смак від шинки та грибів достатньо солі. Я не солю.

Салат "Париж" з маринованими опеньками та шинкою. Етап: 8

Етап 9 / 9

Подавати, прикрасивши свіжою зеленню.
Смачного!

Салат "Париж" з маринованими опеньками та шинкою. Етап: 9

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: