Салат з куркою і волоськими горіхами

Я знаю, що багато хто переживає з приводу майонезних салатів. Мовляв, жирно, неправильно, застаріло. Я і сама спочатку була налаштована скептично, але потім спробувала приготувати майонез сама.

салат з куркою і буряком

Інгредієнти

  • буряк 2 шт.
  • морква 2 шт.
  • твердий сир 100 г
  • волоські  горіхи 50 г
  • куряче філе 200 г
  • чорнослив 30 г
  • часник 3 зуб.
  • майонез 100 г

Приготування

  1. Почнемо з підготовки інгредієнтів. Перш за все відваріть моркву і буряк, дайте їм охолонути і очистіть від шкірки. Окремо зваріть куряче філе. Чорнослив промийте, залийте окропом, просушіть і наріжте невеликими шматочками.варене філе
  2. Натріть буряк на крупній тертці і викладіть половину на тарілку. Пропустіть через прес часник і змішайте його з майонезом. Змастіть шар буряка.перший шар салату
  3. Наріжте курячу грудку дрібною соломкою, додайте змішаний з часником майонез і подрібнені волоські горіхи. Викладіть суміш другим шаром.
    суміш майонезу, часнику, курки і горіхів
  4. Натріть на крупній тертці моркву і твердий сир, змішайте їх і викладіть на салат наступним шаром. Змастіть майонезом з часником.морква з сиром
  5. Нарізаний чорнослив займе місце наступного шару. Злегка притисніть його ложкою, щоб він занурився в соус.
    шар чорносливу6.  Соусом , який залишився і волоськими горіхами  прикрасьте закуску.

Замість того, щоб варити овочі для салату з куркою і чорносливом, Ви можете їх запекти. Смак буряка і моркви буде багатшим, а вітаміни не підуть в воду.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: