Салат з куркою і волоськими горіхами
від Denzhyttya
24 Листопада, 2020
Я знаю, що багато хто переживає з приводу майонезних салатів. Мовляв, жирно, неправильно, застаріло. Я і сама спочатку була налаштована скептично, але потім спробувала приготувати майонез сама.
Інгредієнти
- буряк 2 шт.
- морква 2 шт.
- твердий сир 100 г
- волоські горіхи 50 г
- куряче філе 200 г
- чорнослив 30 г
- часник 3 зуб.
- майонез 100 г
Приготування
- Почнемо з підготовки інгредієнтів. Перш за все відваріть моркву і буряк, дайте їм охолонути і очистіть від шкірки. Окремо зваріть куряче філе. Чорнослив промийте, залийте окропом, просушіть і наріжте невеликими шматочками.
- Натріть буряк на крупній тертці і викладіть половину на тарілку. Пропустіть через прес часник і змішайте його з майонезом. Змастіть шар буряка.
- Наріжте курячу грудку дрібною соломкою, додайте змішаний з часником майонез і подрібнені волоські горіхи. Викладіть суміш другим шаром.
- Натріть на крупній тертці моркву і твердий сир, змішайте їх і викладіть на салат наступним шаром. Змастіть майонезом з часником.
- Нарізаний чорнослив займе місце наступного шару. Злегка притисніть його ложкою, щоб він занурився в соус.
Замість того, щоб варити овочі для салату з куркою і чорносливом, Ви можете їх запекти. Смак буряка і моркви буде багатшим, а вітаміни не підуть в воду.
Смачного!
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya