Салат з куркою та чорносливом. Рецепт приготування

Пропоную вам рецепт смачного салату до святкового столу. У ньому всього 4 інгредієнти. Але основні, які роблять смак салату особливим, це чорнослив та курка. Такий салат має незвичайний смак і досить добре виглядає.

Інгредієнти:

  • 200 грам чорносливу
  • 1 куряче філе
  • 2 свіжі огірки
  • 5 курячих яєць
  • сіль, перець за смаком
  • майонез

Приготування:

  1. Куряче філе попередньо відварюємо до готовності та залишаємо до повного охолодження в бульйоні. Такий спосіб приготування зробить м’ясо особливо соковитим.
  2. Яйця кладемо в каструлю, заливаємо холодною водою та ставимо на плиту. Доводимо до кипіння та варимо 7-10 хвилин.
  3. Відварене куряче філе нарізаємо шматочками і кладемо в глибокий салатник.
  4. Свіжі огірки нарізаємо кубиком і додаємо до курки.
  5. Відварені яйця очищаємо, нарізаємо  і додаємо до інших продуктів.
  6. Якщо чорнослив жорсткий, то заздалегідь запарюємо його в чашці. А потім нарізаємо дрібними шматочками. Салат солимо і перчимо на смак, заправляємо майонезом і перемішуємо. А потім відразу ж подаємо до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: