Неймовірний закусочний «Наполеон». Рецепт дуже смачної закуски, яка підкорить усіх

Таке поєднання простих і улюблених інгредієнтів сподобається всім. Ця закуска доречна на будь-якому столі і завжди першою з’їдається зі столу. Все просто, швидко та так смачно, що складно відірватися. Добре поєднується з різними стравами. Зберігайте рецепт, готуйте та насолоджуйтесь.

Інгредієнти:

  • 1 упаковка листкового бездріжджового тіста
  • 4 картоплі
  • 150 мл вершків
  • 1 цибуля
  • 100 гр твердого сиру
  • 300 гр грибів
  • пучок зелені
  • сіль та чорний мелений перець за смаком
  • 2 столові ложки соняшникової олії

Приготування:

  1. Насамперед попередньо відварюємо картоплю до готовності.
  2. Потім очищаємо цибулю і нарізаємо її півкільцями. Після чого відправляємо її на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії, обсмажуватись 2-3 хвилини.
  3. Після потрібного часу додаємо гриби, попередньо нарізані тонкими пластинками. Продовжуємо процес смаження до повного випаровування рідини.
  4. Підігріваємо вершки до гарячого стану. Після чого додаємо їх до картоплі та робимо пюре.
  5. Потім відправляємо сюди підготовлені гриби з цибулею. Добре все перемішуємо.
  6. Нарізаємо дрібно зелень і поміщаємо до решти інгредієнтів. Солимо і перчимо на смак. Знову все перемішуємо.
  7. Тепер розгортаємо тісто в тонкий пласт і нарізаємо на 3-4 прямокутники. Потім випікаємо заготовки в духовці, попередньо розігрітій до 200 градусів по 12 хвилин.
  8. Використовуючи тертку, натираємо на дрібній фракції твердий сир.
  9. Тепер на лист укладаємо один підготовлений корж. Після цього його потрібно покрити начинкою і присипати тертим сиром.
  10. Потім повторюємо шари до закінчення інгредієнтів. Останнім укладаємо корж. Його просто присипаємо сиром.
  11. Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів буквально на 5 хвилин.
  12. Після потрібного часу закуска готова. Її можна подавати як гарячою, так і холодною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: