Салат з курячою печінкою і корейською морквою

Гостренький, хрусткий, ніжний і ситний салат з курячою печінкою і корейською морквою стане частим гостем у вашому меню.

Інгредієнти:

  • Печінка – 200 г
  • Морква по-корейськи – 80 г
  • Огірки мариновані – 2 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Петрушка – 0.5 пучка
  • Майонез – за смаком

Приготування:

Дуже смачний салат з печінкою і корейською морквою можна приготувати для своєї сім’ї до сніданку або вечері. Печінку можна використовувати будь-яку, я взяла печінку індички. З яловичої або свинячої печінкою смак салату буде злегка відрізнятися, але все одно буде смачно. Салат також підійде і для святкового столу.

Для приготування салату з печінкою і корейською морквою підготувати за списком необхідні продукти.

  1. Поставити варитися печінку і яйця. Печінку варити в підсоленій воді 30-40 хвилин, до м’якості.
  2. Цибулю нарізати чверть-кільцями, скласти в миску. Додати трохи солі і цукру, а також столову ложку оцту 9%. Цибулю залишити маринуватися, поки не звариться печінка.
  3. Ми тим часом займемося іншими продуктами.
  4. Огірки нарізати соломкою.
  5. Як тільки зварилися яйця, їх потрібно остудити, почистити і також нарізати соломкою.
  6. Скласти в миску огірки, яйця, корейську моркву і мариновану цибулю.
  7. Готову печінку нарізати соломкою.
  8. Подрібнити петрушку.
  9. Додати в салатник петрушку і печінку, посолити і поперчити.
  10. Змішати всі інгредієнти, додати майонез і ще раз перемішати.
  11. Подати салат з печінкою і корейською морквою в красивому салатнику.

Прикрасити на свій смак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: