Салат з квасолею і оселедцем

Я й повірити не могла, що таке поєднання продуктів може бути смачним. Для мене оселедець в салаті допускався хіба що під шубою. А тут з такими, здавалося б, несумісними інгредієнтами!

Смак незвичайний, але інгредієнти відмінно поєднуються! слабосолоний оселедець врівноважується з легкою яблучною кислинкою. До того ж ви можете вибрати рибу зі спеціями, якщо любите пікантні закуски.

салат з квасолею

Інгредієнти:

  • оселедець 1 шт.
  • яблуко 2 шт.
  • Червона цибуля 1 шт.
  • консервована квасоля 300 г
  • сіль за смаком
  • чорний перець (мелений) за смаком
  • майонез 3 ст. л.
  • зелень за смаком

Приготування:

  1. Обробити слабосолений  оселедець на філе, видаливши кістки і нутрощі. Якщо не хочете довгої мороки, можна купити вже очищене філе. Наріжте рибу тонкими скибочками.нарізана оселедець
  2. Очистіть кисло-солодкі яблука, залишаючи шкірку, і наріжте їх соломкою або невеликими шматочками. Салатну цибулю наріжте півкільцями або четвертинками кілець.яблуко і цибулю
  3. Перекладіть оселедець, цибулю та яблука в салатник, додайте консервовану квасолю і майонез, перемішайте.інгредієнти для салату
  4. Спробуйте салат, а потім посоліть і поперчіть його в разі потреби. Знову перемішайте.

Можна не чекати, поки салат з оселедцем настоїться, він відразу готовий до вживання! Перед подачею можна прикрасити закуску подрібненою  зеленню . Обов’язково спробуйте цей смачний і ситний салат!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: