Салат з млинцями і копченою ковбасою: покроковий рецепт

Представляємо вам рецепт смачного салату, який з легкістю може стати вечерею. Виглядає страва красиво і святково, але готувати її можна хоч кожен день. Інгредієнти в салаті прості і доступні кожному. Страва виходить ситною і особливо сподобається чоловікам.

Інгредієнти:

  • копчена ковбаса – 0,2 кг
  • твердий сир – 150 гр
  • картопля – 200 гр
  • морква – 120 гр
  • червона квасоля – 1 банка
  • мариновані огірки – 3 шт
  • домашній майонез
  • курячі яйця – 2 шт
  • кріп

Приготування:

  1. Готуємо продукти. Картоплю і моркву промиваємо, а потім відварюємо в злегка підсоленій воді. Відварені овочі очищаємо від шкірки.
  2. У миску вбиваємо яйця, додаємо майонез і збиваємо до однорідності. З отриманої суміші випікаємо два яєчних млинця і залишаємо їх охолоджуватись.
  3. Ковбасу очищаємо і нарізаємо тонкими пластинами. Точно також чинимо з сиром.
  4. Очищену картоплю і моркву натираємо на тертці. Беремо мариновані огірки і нарізаємо тонкими пластинками.
  5. Млинці з яєць розрізаємо на 4 частини і нарізаємо соломкою. Дрібно нарізаємо кріп.
  6. Відкриваємо банку квасолі і відкидаємо на друшляк, потім промиваємо холодною водою.
  7. Збираємо салат. Дно великої тарілки промазуємо майонезом. Зверху викладаємо картоплю, яку змащуємо майонезом. Наступний шар робимо з ковбаси, потім нарізаний сир і робимо майонезну сіточку. Потім викладаємо морквяний шар, а на нього мариновані огірки. І знову промазуємо шар майонезом. Всі продукти присипаємо соломкою з яєць. У центр насипаємо квасолю, а по краю кріп. Салат готовий, подаємо до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: