Конвертики з лаваша з куркою і сиром, за 10 хвилин

Дуже смачні і ситні конвертики з лаваша з куркою і сиром. Готуються легко і просто, а головне не потрібно довго стояти біля плити. На приготування у вас піде мінімум часу. Страва виходить дуже смачною, а начинка завдяки сиру і ніжній курочці буквально тане в роті. Спробуйте обов’язково!

Інгредієнти:

  • Тонкий лаваш – 3 шт
  • Сир – 150 гр.
  • Яйця – 2 шт.
  • Куряче філе – 1 шт.
  • Свіжа зелень – 1-2 гілочки
  • Грецький йогурт (або майонез) – 2 ст.л
  • Сіль за смаком
  • Перець – за смаком
  • Паприка – за смаком
  • Вершкове масло і соняшникова олія – для смаження

Приготування:

  1. Лаваш нарізаємо на смужки шириною в 7 см.
  2. Далі куряче філе нарізаємо довгими скибочками приблизно в 1 см шириною, для того щоб воно швидше приготувалося.
  3. Тепер філе перчимо, солимо і трохи приправляємо паприкою. Все добре перемішуємо.
  4. Ставимо сковорідку на середній вогонь, додаємо вершкове масло і олію.
  5. Викладаємо скибочки філе на сковорідку і прожарюємо його 1,5 хвилини до золотистого кольору. Потім перевертаємо і обсмажуємо 1,5 хвилини з іншого боку. Після цього зменшуємо вогонь до мінімального і знову перевертаємо і обсмажуємо знову 1,5 хвилини. В цілому 4,5 хвилини на все обсмажування філе.
  6. Тепер на дрібній тертці натираємо сир і дрібно нарізаємо зелень.
  7. В окрему миску викладаємо натертий сир, додаємо дрібно нарізану зелень і все добре перемішуємо.
  8. Далі нарізаємо обсмажене куряче філе дрібними кубиками і викладаємо до сиру і зелені.
  9. Тепер заправляємо все грецьким йогуртом або майонезом, додаємо мелений перець для смаку і все добре перемішуємо.
  10. Далі дістаємо наші полосочки з лаваша, на краєчок викладаємо начинку і починаючи з нижнього лівого краю загортаємо в конвертики до самого кінця.
  11. Повинні вийти такі трикутники з лаваша.Конвертики з лаваша з куркою і сиром, за 10 хвилин
  12. Ставимо на середній вогонь сковорідку і трохи її прогріваємо.
  13. Тим часом в невелику миску розбиваємо 2 яйця і все добре збиваємо вінчиком. Можна додати дрібку солі.
  14. У сковорідку викладаємо шматочок вершкового масла і приступаємо до обсмажування конвертиків.
  15. Кожен конвертик попередньо занурюємо в яєчну суміш і викладаємо на сковорідку. Можна обсмажити конвертики без занурення їх в яєчну масу, це справа смаку кожного. У будь-якому випадку конвертики вийдуть дуже смачними і хрусткими.
  16. Обсмажуємо з двох сторін по 1-2 хвилині. Конвертики готові.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: