Салат з пекінською капустою «Переполох».
від Denzhyttya
5 Жовтня, 2020
Інгредієнти:
- пекінська капуста
- гриби свіжі
- ріпчаста цибуля
- морква
- болгарський перець
- часник
- куряче м’ясо
- майонез
- сіль
- масло рослинне або оливкове
Приготування:
- Куряче м’ясо відварюємо до готовності в солоній воді. Потім даємо охолонути.
- Гриби свіжі нарізаємо.
- У салаті я використовувала свіжі шампіньйони.
- Обсмажуємо нарізані гриби в рослинному або оливковому маслі разом з цибулею, попередньо порізаною. Трохи солимо.
- Пекінську капусту шаткуємо.
- Відправляємо в салатник. Додаємо обсмажені печериці з цибулею. Перемішуємо.
- Болгарський перець нарізаємо тонкими смужками.
- З’єднуємо з пекінською капустою в салатнику.
- Відварене куряче м’ясо нарізаємо на шматочки.
- Відправляємо до овочів, перемішуємо.
- Моркву очищаємо, натираємо на тертці.
- Змішуємо з іншими інгредієнтами. Додаємо сіль за смаком .
- 1 зубчик часнику натираємо на дрібній тертці і додаємо в салат.
- Перемішуємо.
- Перед подачею салат заправляємо майонезом.
Смачного!
Джерело:
likecooking.ru