Салат з пекінською капустою «Переполох».

Салат з пекінською капустою «Переполох».

Інгредієнти:

  • пекінська капуста
  • гриби свіжі
  • ріпчаста цибуля
  • морква
  • болгарський перець
  • часник
  • куряче м’ясо
  • майонез
  • сіль
  • масло рослинне або оливкове

Приготування:

  1. Куряче м’ясо відварюємо до готовності в солоній воді. Потім даємо охолонути.
  2. Гриби свіжі нарізаємо.
  3. У салаті я використовувала свіжі шампіньйони.
  4. Обсмажуємо нарізані гриби в рослинному або оливковому маслі разом з  цибулею, попередньо порізаною. Трохи солимо.
  5. Пекінську капусту шаткуємо.
  6. Відправляємо в салатник. Додаємо обсмажені печериці з цибулею. Перемішуємо.
  7. Болгарський перець нарізаємо тонкими смужками.
  8. З’єднуємо з пекінською капустою в салатнику.
  9. Відварене куряче м’ясо нарізаємо на шматочки.
  10. Відправляємо до овочів, перемішуємо.
  11. Моркву очищаємо, натираємо на тертці.
  12. Змішуємо з іншими інгредієнтами. Додаємо сіль за смаком .
  13. 1 зубчик часнику натираємо на дрібній тертці і додаємо в салат.
  14. Перемішуємо.
  15. Перед подачею салат заправляємо майонезом.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: