Салат-закуска з крабових паличок “Монастирська хата” – просто і дуже смачно

Пропоную Вашій увазі рецепт приготування закуски – торт-салат “Монастирська Хата”. Фаршировані крабові палички чудово підійдуть як закуска до святкового столу.

Закуска з крабових паличок готується дуже швидко і виходить ніжною і сподобається всім Вашим гостям!

Інгредієнти:

  • крабові палички – 10 шт.
  • сир філадельфія – 1 пачка (175 гр.)
  • сир твердий – 50 гр.
  • майонез – 3 ст. л.
  • огірок – за смаком
  • морква по-корейськи – за смаком

Приготування:

  1. Крабові палички заливаємо гарячою водою, залишаємо на 30-40 секунд. Відкидаємо крабові палички на сито, даємо стекти воді.
  2. Брусочками нарізаємо огірок по довжині крабових паличок. Розвертаємо крабову паличку, змащуємо сиром філадельфію, на край викладаємо огірок, згортаємо рулетиком.
  3. Повторюємо процес ще з 5 крабовими паличками.
  4. Крабові палички, що залишилися, також змащуємо сиром філадельфія, але фаршируємо морквою по-корейськи.
  5. У тарілку для подачі викладаємо 4 крабові палички, фаршировані огірком, помастити майонезом, тепер 3 крабові палички з морквою по-корейськи, майонез, 2-огірком, майонез, 1-з морквою, майонез. Посипаємо сиром, натертим на дрібній тертці. Відправляємо у холодильник на 1 годину. Перед подачею можна прикрасити зеленню та журавлиною.

А Вам я бажаю приємного приготування, миру, гарного настрою і всього найкращого! Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: