Салат «Золоте руно»

Салат з куркою і грибами, культове поєднання листкових інгредієнтів для святкового столу

Інгредієнти:

  • куряче філе 200 г
  • печериці мариновані 200 г
  • картопля 2 шт
  • яйца 2 шт
  • морква 1 шт
  • цибулина 1 шт
  • цибуля зелена  1 пучок
  • майонез 3-4 ст. л.
  • рослинна олія 2 ст. л.
  • сіль за смаком

Приготування:

  1. Куряче філе відварити і остудити.
  2. Картоплю і яйця відварити, остудити і почистити.
  3. Дрібно нашатковану цибулю і терту моркву обсмажити на олії.
  4. У салатницю викласти шар тертої картоплі. Змастити майонезом.
  5. Викласти шар обсмажених овочів.
  6. Викласти шар дрібно нашаткованої  курки. Посолити і змастити майонезом.
  7. Викласти шар тертих яєць і змастити майонезом.
  8. Посипати дрібно нашаткованою зеленою цибулею.
  9. Зверху викласти скибочками нарізані гриби..

Салат з печерицями «Золоте руно» готовий. Дати салату просочитися в холодильнику і подавати до святкового столу.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: