Закуска «Святковий оселедчик»

Смачний рулет з оселедця з сиром і морквою на маленьких шматках хліба, стане супер закускою на вашому новорічному столі.

Інгредієнти:

  • Оселедець малосольна 1 шт
  • Сир плавлений 2 ст. л.
  • Морква 1 шт
  • Зелена цибуля за смаком
  • Хліб чорний (для подачі) за смаком

Приготування:

  1. У оселедця видалити хвіст, голову і нутрощі.
  2. Очистити філе від кісток і шкіри, ( молочко або ікру з’їсти.)
  3. Розділити оселедець на дві частини .
  4. Одне з філе викласти на харчову плівку і змастити плавленим сиром. Додати зверху дрібно нашатковану відварену моркву і нашатковану зелену цибулю.
  5. Накрити другим філе поєднуючи від голови до хвостика.
  6. Загорнути в харчову плівку і прибрати в морозилку на 30 хвилин.
  7. Нарізати шматочки -рулет з оселедця і викласти на скибочки чорного хліба.
  8. Закуска «Святковий оселедчик» готова. Закуску подавати до столу охолодженою.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: