Шарлотка яблучно-макова

Шарлотка яблучно-макова

Інгредієнти:

  • 400 г борошна
  • 1 ч. ложка розпушувача
  • 250 г цукру
  • 150 г маку
  • 1 ч. ложка соди
  •  200 г вершкового масла
  • 4 яйця
  •  цедра одного лимона
  • 2 ст. ложки лимонного соку
  • 200 мл натурального йогурту
  • 2 великих яблука

Приготування:

  1. Духовку розігріти до 180 градусів.
  2. З’єднати борошно, розпушувач, цукор, мак і соду. Все ретельно перемішати.
  3. Масло розтопити і трохи охолодити. Змішати з яйцями, цедрою і соком лимона, йогуртом. Додати очищені і порізані кубиками яблука.
  4. З’єднати обидві суміші, швидко перемішати.
  5. Викласти тісто у форму з пергаментом, випікати 40 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: