Шарлотка з виноградом

Шарлотка з виноградом

Інгредієнти

  • 50 г вершкового масла
  • 2 яйця
  • 50 мл олії з виноградних кісточок (можна замінити оливковою)
  • 130 г коричневого цукру
  •  1 ч. ложка ванільного цукру
  •  210 г борошна
  • 1 ч. ложка розпушувача
  •  0,5 ч. ложки солі
  • цедра одного лимона
  • цедра одного апельсина
  •  60 мл молока
  • 300 г винограду без кісточок

Приготування

  1. Вершкове масло розтопити і охолодити.
  2. Яйця перемішати з цукром, виноградною олією, ваніліном і розтопленим маслом. Все збити міксером.
  3. Просіяне борошно перемішати з розпушувачем, сіллю і двома видами цедри. З’єднати з готовою сумішшю, влити молоко і дуже швидко перемішати. Але не довго, грудочки зникнуть – годі перемішувати.
  4. На форму для випікання вистелити пергамент, вилити частину тіста, розкласти частину винограду і залити тістом, що лишилося.
  5. Випікати 10 хвилин, після чого дістати, посипати зверху залишками винограду і випікати ще 30-40 хвилин.
  6. Дати випічці відпочити 15 хвилин, тоді дістати з форми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: