Шарлотка з яблуками. За цим рецептом виходить настільки смачна, що важко відірватися!
від Denzhyttya
21 Вересня, 2020
У сезон яблук актуальним десертом вважається шарлотка. Готувати її дуже просто і не вимагає багато часу і зусиль. Випічка стане прекрасним приводом для чаювання.
Інгредієнти:
- Цукор – 1 склянка;
- Курячі яйця – 3 шт;
- Борошно пшеничне – 1 склянка;
- Яблука – 0,5 кг.
Приготування:
- Яйця розбити в об’ємну посуду, насипати цукор і збивати за допомогою міксера вісім хвилин.
- У суміш всипати борошно і вимісити тісто.
- Чисті яблука почистити, порізати у вигляді шматочків і викласти в форму.
- Вилити зверху яблук тісто і помістити на півгодини в духовку. Випікати слід при температурі 180 °.
- На готовність пиріг можна перевірити за допомогою зубочистки.
Джерело:
mandarynka.com.ua