Сирне печиво

Сирне печиво

Рецепт сирного печива, яке люблять усі без винятку! Його дуже легко і швидко приготувати. З невеликою кількістю інгредієнтів отримаємо хрустке, ситне печиво. Його подають як до чаю, так і до перших страв. Печиво, яке можна брати з собою в дорогу, давати дітям у школу і просто смакувати ним вдома. Зберігайте у закладки!

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ПЕЧИВА

  • 180 грамів борошна
  • 130 грамів вершкового масла
  • 100 грамів твердого сиру
  • 2 курячих яйця
  • дрібка солі.

Як приготувати сирне печиво

  1. Просіяти борошно, додати сіль і порізане шматочками вершкове масло. За допомогою блендера все ретельно перемішати до однорідної консистенції.
  2. В отриману суміш додати одне куряче яйце, все ретельно вимішати.
  3. Твердий сир потерти на грубій тертці і додати до тіста. Місити тісто потрібно швидко, поки масло не почало танути.
  4. З готового тіста сформувати кулю, загорнути її в харчову плівку, покласти в холодильник на годину .
  5. Підготувати формочки для вирізання печива.
  6. Дістати тісто з холодильника і розкатати з нього корж товщиною півсантиметра. Вирізати формочками печиво.
  7. Деко застелити папером для запікання, викласти на нього печиво, проколоти його виделкою.
  8. Один яєчний жовток збити з чайною ложкою перевареної води і помазати отриманою сумішшю печиво.
  9. Поставити в розігріту духовку і випікати 15 хвилин при температурі 180º.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: