Сирний пудинг з сухофруктами

Сирний пудинг з сухофруктами

Смачний сніданок або вишуканий десерт пропонуємо приготувати за нашим рецептом. Пудинг з кисломолочним сиром, родзинками і курагою неодмінно сподобається вашим домашнім ласунам. Він дуже легко і швидко готується. З простих продуктів ви отримаєте надзвичайно смачний та легкий смаколик.

Інгредієнти для пудингу

  • 500 грамів кисломолочного сиру
  • 150 грамів родзинок і кураги
  • 100 грамів цукру
  • 60 грамів вершкового масла
  • 50 грамів манної крупи
  • 4 курячі яйця
  • 3 столові ложки панірувальних сухарів
  • цедра 1 апельсина або лимона
  • дрібка солі.

Як приготувати пудинг

  1. Родзинки і курагу залити теплою водою на 15 хвилин, процідити і просушити рушничком чи серветкою. Можна також використовувати чорнослив.
  2. Жовтки відділити від білків, натерти цедру одного апельсина або лимона і розтопити вершкове масло. Інгредієнти для пудингу підготовлені.
  3. Кисломолочний сир прокрутити через м’ясорубку або перетерти через сито, додати відділені від білків жовтки, цукор, розтоплене вершкове масло, цедру і манну крупу, все ретельно перемішати.
  4. Курагу порізану шматочками і родзинки додати до сирної маси, та гарненько все перемішати, щоб родзинки рівномірно розподілились.
  5. Білки збити до густої, білосніжної піни і акуратно ввести в сирну масу, перемішати. Щоб білки були повітряні і не розтікались, потрібно їх збивати спершу на низькій швидкості, поступово її збільшуючи.
  6. Форми для випікання змазати вершковим маслом і присипати панірувальними сухариками. Вилити сирну масу.
  7. Помістити в розігріту духовку на 25 хвилин і випікати при температурі 180º.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: