Шоколадно-сирне суфле

Шоколадно-сирне суфле

Чудовий і водночас корисний десерт можна приготувати з доступних кожному продуктів за нашим рецептом. Ніжний смак шоколадно-сирного суфле сподобається як дорослим так і дітям. Можна використовувати найрізноманітніші формочки, які нададуть страві оригінальності. А чудовою смачною прикрасою стануть свіжі ягоди чи фрукти, різноманітне варення чи подрібнений шоколад.

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ СУФЛЕ

  • 300 грамів кисломолочного сиру
  • 100 мілілітрів молока
  • 20 грамів желатину
  • 1 склянка холодної води
  • 2 столові ложки меду
  • 2 столові ложки какао.

Як приготувати суфле

  1. Желатин залити склянкою холодної води і залишити на 30 хвилин набухати.
  2. До желатину додати мед, молоко і какао, все ретельно перемішати і поставити на маленький вогонь.
  3. Не доводити до кипіння, а лише нагріти. Постійно помішувати, щоб все розтало і утворилась однорідна суміш. Зняти з вогню.
  4. Кисломолочний сир пропустити через м’ясорубку і додати в теплу суміш з желатином, молоком і какао. Ретельно перемішати.
  5. За допомогою блендера збити все в однорідну, сирну масу.
  6. Підготувати невеличкі формочки, вилити шоколадну-сиркову масу і відправити в холодильник на ніч. А якщо чекати несила, суфле застигне в холодильнику мінімум за 2 години.
  7. Чудово смакує як десерт з свіжими фруктами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: