Смачна, святкова і красива холодна закуска з оселедця
від Denzhyttya
27 Грудня, 2020
Дану закуску можна приготувати на новорічні свята. У неї дуже цікава і незвичайна начинка.
Також ця закуска має досить гарний вигляд, тому її не соромно подати на стіл гостям. Оселедець можна замінити на будь-яку іншу солону рибу.
Інгредієнти:
- 1 шт малосольний оселедець;
- 1 шт свіжий огірочок;
- 1 шт болгарський перчик (можна більше);
- 1 велике куряче яйце (або два невеликих);
- 1 цибулина;
- 1/2 шт авокадо;
- 1 ч. ложка лимонного соку;
- 80 гр плавленого сиру;
- 10 гр желатину;
- 2 ст. ложки майонезу;
- Будь-яка гірчиця за смаком;
- 100 мл чистої води.
Приготування:
- Залийте желатин 100 мл води, залиште розбухати (10 хв). Потім розтопіть його на водяній бані і нехай охолоняє.
- Всі продукти наріжте середніми кубиками і посоліть.
- Майонез змішайте з гірчицею, яку вибрали, додайте туди желатин і перемішайте до однорідної консистенції.
- Ретельно почистіть рибу так, щоб залишилося тільки філе. Його розрізати вздовж на дві половинки.
- Візьміть відповідний посуд для закуски і покладіть харчову плівку.
- Об’єднайте в глибокій мисці всі порізані інгредієнти в салат і заправте приготованою сумішшю з майонезу, гірчиці і желатину.
- У посуд, який ви взяли для закуски, покладіть одну половинку оселедця, а на неї приготовлену начинку і добре притисніть. Другу половинку риби кладемо зверху начинки. Накриваємо посуд плівкою.
- Відправляємо закуску в холодильник на пару годин.
- Через зазначений час дістаємо закуску , прибираємо плівку і нарізаємо акуратними скибочками.
- Для подачі на святковий стіл візьміть красиву тарілку і прикрасьте оселедець з начинкою. У начинку за бажанням можна додати оливки.
Докладний рецепт приготування дивіться у відео-рецепті:
Через:
dom-resepti.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya