Смачна закуска з помідорів та листям м”яти

Незвичайність маринування помідорів в тому, що будемо додавати свіжі і ароматні листочки м’яти. Страва виходить з яскравими та  пікантними нотками, дуже смачна, підходить до м’ясних закусок.

Інгредієнти:

  • помідори, 1 кг
  • м’ята, пучок
  • часник, до 10 зубчиків
  • олія соняшникова, 50 мл
  • сіль перець
  • мед, 1 ст.л

Приготування:

  1. Помідори промиваємо і ріжемо шматочками.
  2. Часник беріть за смаком, якщо любите гостре, тоді більше.
  3. Змішуємо олію з сіллю і перцем, медом, пропущеним через прес часником.
  4. М’яту ріжемо. Якщо немає свіжої, підходить суха.
  5. У ємність укладаємо шари: помідори, посипаємо м’ятою і поливаємо заправкою.
  6. Заповнюємо ємність, накриваємо і ставимо в холодильник на 2 години.
  7. Страва може зберігатися кілька днів в холодильнику.
  8. М’яту можна замінити свіжим базиліком, підходить і розмарин. Мед додавайте до смаку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: