Смачні котлети під шубою
від Denzhyttya
13 Вересня, 2021
Сьогодні хочемо приготувати для вас дуже смачні і швидкі котлети під шубою в духовці, без метушні. Котлети виходять дуже соковиті і смачні, а прованські трави надають їм незвичайний аромат.
Інгредієнти:
- м’ясний фарш – 600 гр
- сіль – 10 гр
- чорний перець – 5 гр
- прованські трави – 5 гр
- варені яйця – 2 шт
- сир – 100 гр
- майонез – 50 гр
- помідор – 1 шт
Приготування:
- У глибоку миску викладаємо фарш. Додаємо сіль, чорний перець і прованські трави. Все добре перемішуємо.
- На деко застелений пергаментним папером ставимо формочку 20 * 30 см і до половини заповнюємо форму фаршем.
- Утрамбовуємо фарш по всій формі і формуємо красиві, круглі котлети.
- Помідор нарізаємо дрібними шматочками і викладаємо в невелику миску.
- На великій тертці натираємо варені яйця і додаємо їх до помідора.
- Додаємо майонез і все ретельно перемішуємо.
- Отриману масу викладаємо поверх кожної котлети.
- Ставимо деко в добре розігріту до 180 ° духовку на 30 хвилин до повного приготування.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки