Смачні рибні “хвостики”

Сьогодні пригадаємо   ніжну і оригінальну страву як «Рибні хвостики» – їх готували ще наші бабусі!

Ідея полягає в тому, щоб начинити вафельні стаканчики ніжним рибним фаршем упереміш з рисом.  Звичайно, підійде будь-яка рибна консерва, і чим краще її якість, тим смачніше буде рибна закуска.

Інгредієнти:

  • Сардина в маслі 450 г
  • рис 200 г
  • яйце 2 шт.
  • цибуля 2 шт.
  • соняшникова олія за смаком
  • сіль за смаком
  • чорний перець (мелений) за смаком
  • вафельні конуси
  • майонез 3 ст. л.

Приготування:

  1. Поставте рис відварюватися. За цей час дрібно наріжте цибулю і обсмажте її в парі столових ложок рослинної олії до золотистого кольору.приготування закуски з риби
  2. Рибу разом з розсолом (соком, маслом) розімніть виделкою. Додайте до неї охлоджену цибулю і рис, перемішайте до однорідності, посоліть і поперчіть за смаком. Зазвичай риба в консервах вже приправлена, але рис з цибулею розбавлять смак і спецій може бути вже недостатньо.рибні хвостики закуска
  3. Збийте два яйця. Вафельні конуси нафаршируйте начинкою (їх кількість може змінюватися в залежності від розміру) і дайте їм трошки розм’якнути, на це піде буквально 2-5 хв хвилин.
  4. Кожен конус умочіть в яйце і викладіть на розпечену з лією сковороду. Обсмажуйте до золотистого кольору з кожного боку і викладайте на тарілку.рибні хвостики рецепт
  5. Дайте рибним хвостикам трохи охолонути , а потім подавайте закуску до столу.

Цю страву краще  подавати  в  холодному вигляді. Хрусткий вафельний стаканчик розмокає, і  схожий на ніжний млинець за смаком. До риби краще всього підходить розмарин .

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: