Смачний м’ясний рулет з дивовижною начинкою
від Denzhyttya
2 Листопада, 2020
Рулет зі стегна індички з гірчично-горіховою начинкою.
Я купую стегно індички вже без кістки, не треба витрачати час на її видалення.
Дуже сподобалася начинка з гірчиці з горіхами.
Такий рулет зручно нарізати .
Інгредієнти:
- Філе стегна індички
- Соус гранатовий «Наршараб»
- 150 мл вино сухе червоне
- 1 ст. л гірчиця солодка
- Горіхи волоські
- Прованські трави
- Сіль
- Перець гострий
- Порошок солодкої паприки
Приготування:
- Стегно індички без кістки натерти сіллю, перцем і замаринувати в суміші вина і соусу Наршараб (Наршараб можна купити в будь-якому супермаркеті), бажано, на добу.
- Волоські горіхи подрібнити до стану дрібної крихти.
- Вийняти м’ясо з маринаду (маринад зберегти), намазати гірчицею, посипати прованськими травами і горіхами
- Згорнути щільним рулетом, перев’язати.
- Зверху посипати рулет порошком солодкої паприки.
- Форму застелити фольгою (блискучою стороною догори).
- Рулет помістити в форму, накрити вільним краєм фольги.
- Запікати рулет при 230 * 350 градусах , після цього обережно розкрити фольгу, зменшити вогонь до 180 *.
- Продовжити запікання, поливаючи рулет маринадом. Запікати ще 30 хв.
- Рулет повністю охолодити і тільки після цього зняти нитки і нарізати.
Смачного!
Джерело:
likecooking.ru