Смачний рибний салатик
від Denzhyttya
20 Червня, 2021
Ну що, я вже два дні роблю цей салат і він не набрид.
До речі на другий день я зробила цей салат з зеленою цибулею, смак вийшов цікавіший, якщо любите, то рекомендую додати.
Інгредієнти:
- Філе тріски – 400-500 г
- Яйця – 3 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Кріп – 2 гілочки
- Майонез і сіль – за смаком
Приготування:
- Для цього рецепта я приготувала тріску на пару, але можна просто зварити або запекти в духовці. Смачно буде з будь-якою білою рибою, тільки без дрібних кісток звичайно. Наступного разу спробую приготувати з рибою гарячого копчення, впевнена, буде смакота
- Отже, філе риби повністю охолодила і розділила на шматочки. Варені яйця нарізала на невеликі шматочки.
- Цибулю дрібно нарізала, моркву натерла на грубій терці. Обсмажила овочі на сковорідці з соняшниковою олією до рум’яності.
- Остудила овочеву зажарку і виклала в салатник.
- Додала майонез, нарізаний кріп, посолила і перемішала.
- Подати можна в загальному салатнику або в тарталетках. Салат не тече і тарталетки НЕ розмокають.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua