Смажені баклажани зі смаком грибів

Напевно, це найсмачніший варіант приготування баклажанів. За смаком вони виходять як гриби і їх із задоволенням їдять навіть ті, хто не особливо любить цей овоч. Вони стануть прекрасним доповненням до будь-якого прийому їжі, готуються просто і з найдоступніших продуктів.

Інгредієнти:

  • 500 грам баклажанів
  • 2 курячих яйця
  • 200 грам цибулі
  • 50 мілілітрів соняшникової олії
  • 1 чайна ложка солі
  • перець за смаком
  • 2 зубчики часнику

Приготування:

  1. Баклажани промиваємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками близько 1,5-2 см. Перекладаємо в миску.
  2. У горнятко вбиваємо курячі яйця, трохи збиваємо і додаємо до баклажанів. Все добре перемішуємо до тих пір, поки яйця не вберуться в баклажани. Залишаємо в такому вигляді на кілька хвилин.
  3. Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками. Кладемо її на розпечену сковороду і обсмажуємо до прозорого стану. Додаємо до неї баклажани і все перемішуємо. Смажимо овочі на середньому вогні до появи красивого золотистого кольору.
  4. Готові баклажани солимо, перчимо до смаку, додаємо подрібнений часник, все перемішуємо і знімаємо з вогню. І відразу ж подаємо до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: