Соковиті котлетки “Особливі” на сніданок, обід та вечерю
від Denzhyttya
28 Грудня, 2021
Цей рецепт, яким я зараз поділюся з вами, ймовірно, відомий багатьом. І багато подумають, навіщо писати про те, що й так усі знають? Є молоді господині, які можуть і не знати.
Тому, без жодних сумнівів, напишу зараз, як я готую найніжніші котлети.
Інгредієнти:
- Фарш курячий 500 гр
- Кабачок середній 1 шт
- Яйце куряче 1 шт
- Борошно пшеничне 5-6 ст.
- Сіль, перець за смаком
Приготування:
- Нам насамперед знадобиться фарш із курячого філе.
- Далі ми натираємо на терці найулюбленіший і до того ж поширений овоч – кабачок. Натираємо його і чекаємо, коли він дасть сік. Потім цей сік віджимаємо. У котлетах він не потрібний.
- Додаємо до нашого фаршу сире яйце.
- Змішуємо ці інгредієнти і додаємо до суміші ложок 5 борошна. Ложки столові.
- Перемішуємо все ретельно, додавши сіль та чорний мелений перець за смаком. Можна ще у фарш покласти багато різної зелені. Буде тільки смачніше!
- Тепер наш фарш готовий і ми викладаємо на сковорідку, змащену олією, котлетки. Смажимо на повільному вогні до готовності.
Котлети дуже смачні з відвареним рисом або картопляним пюре. А також просто із чорним хлібом. Смачно, корисно, швидко.
Джерело:
zhyttia.com.ua
Позначки