Солянка королівська

Солянка королівська

Захотілось чогось м’ясного і гаряченького? Пропонуємо вам рецепт солянки, яка чудово смакуватиме як основна страва на обід чи вечерю. Головне – попередньо добре відваріть м’ясо і язик, тоді солянка буде ніжною і легкою.

Інгредієнти для страви

    • 500 г яловичини
    • 1 свинячий язик
    • 500 г курятини
    • 150 г копченої ковбаси
    • 2 цибулини
    • 4 морквини
    • півбанки маслин
    • 1 лимон
    • 4 картоплини
    • сіль, перець, зелень, сметана, томатна паста – до смаку.

Як приготувати королівську солянку

  1. Все м’ясо і язик відварити до готовності, охолодити, нарізати кубиками.
  2. Моркву натерти на грубій тертці, цибулю порізати.
  3. Моркву і цибулю пасерувати на олії в каструлі.
  4. Додати томатну пасту і тушкувати 15 хвилин на слабкому вогні.
  5. Додати м’ясо, ковбасу, язик, маслини, порізані огірки і картоплю.
  6. Залити все гарячою водою, посолити, поперчити і варити ще 20 хвилин.
  7. При подачі до столу прикрасити подрібненою зеленню, сметаною, шматочком лимона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: